Priser & info

 
banner prislista Fröken Foto Studio Malin Richardsson Skene Familjefotografskene Familjefotografborås familjefotograf göteborg fotograf.jpg
 
 
 


Familjefotografering / Parfotografering

En vanlig uppfattning hur en fotografering går till kan vara att blicken är strikt mot kameran och munnen har ett perfekt leende. Den här fotografen jobbar lite annorlunda.


Glitter i ögonen är viktigast.


Bilder där man kan sitta och läsa favoritboken tillsammans, busa och kittlas eller se in i kameran i ett klassiskt familjeporträtt. Här får du variationen.

För att en fotografering ska bli så bra som möjligt så kan det ta olika lång tid för olika människor. Barn som är lite blyga får den tid de behöver för att känna sig bekväma, det finns tid för att byta kläder och drickapaus om det behövs. Vi avslutar fotograferingen när vi fått de bilder vi vill ha och vanligt är 1-1 ½ timme, men det kan ta något längre tid om ni är flera i familjen. Fotograferingen är för 1-5 personer, är ni fler så kontakta mig så lämnar jag tid och prisförslag.Detta ingår i alla paket:

  • Personlig planering över din fotografering (mer info vid bokning)

  • Vacker ask med bilder i storlek 13 * 13 eller 10 * 13. Ni väljer själva 3 bilder från varje miljö, totalt 6 st

  • 2 extra bilder till asken som fotografen väljer till er

  • 2 förstoringar valfria storlekar upp till A4 format.


Emma Jocke kärlek hos fotograf Fröken Foto Studio Malin Richardsson Skene 2018 (46) fotograf Kinna Borås Kungsbacka Varberg Göteborg.jpg
 
skapa minnen frokenfoto.se Fröken Foto Studio fotograf Malin Richardsson Skene Kinna Borås Kungsbacka Göteborg Varberg.jpg
 
vind i håret frokenfoto.se Fröken Foto Studio fotograf Malin Richardsson Skene Kinna Borås Kungsbacka Göteborg Varberg.jpg
 
någon ny frokenfoto.se Fröken Foto Studio fotograf Malin Richardsson Skene Kinna Borås Kungsbacka Göteborg Varberg.jpg

Du och Jag Pris: 1 590 kr

En parfotografering med fokus på 100% kärleksfulla ord till varandra. Med Belovedteknik får ni små uppgifter att göra eller säga till er partner. Många upplever det som en riktig boost för kärleken.

 

Skapa minnen Pris: 1 590 kr

En familjefotografering med barn där ni väljer hur mycket ni vill vara med alla eller där barnet/barnen skall få ta mest plats

 

Vind i håret Pris: 1 890 kr

Utomhusfoto med full fart och bus, med eller utan barn. Kanske vill ni som par ha med er hund?

Ev ombokning sker om det regnar mycket. Ev milersättning tillkommer.

 

Någon ny Pris: 2 190 kr

Gravidfotografering, 4-6 veckor före födsel, 45 min

Inom ett år efter förlossningen fotograferar vi barnet 1-1½ tim.

Mejla mig om mer info.
Hur man bokar:

Mejla ditt intresse för att boka tid, bokning av tiden görs och faktura på 50% av beloppet skickas. Resterande summa betalas efter besöket.

Viktigt:

Alla bilder och kontaktuppgifter sparas i sju år om inte du som kund säger något annat. Du har rätt att be fotograf Fröken Foto att radera all information om dig när du vill.

Lägger du upp något på internet uppskattas det mycket om du länkar till fotografen.

 
 
 
 

Bilder med kärlek

Fröken Foto startade 2013 efter många års fotograferande. Macrobilder på droppar och blommor var den tidens signum och gick smått över till familjebilder. De senaste tre åren har företaget koncentrat sig nästan helt på bröllop. Bröllop är fortfarande en stor del men barn och familj skall få ta större plats igen. Fröken Foto Studios lokal i Skene, en studio med många möjligheter, avslappnad miljö och tillåtande för både bus och mys.

Studion är ett stort rum som är uppbyggd i olika sektioner. Varje sektion har sina färger och byggs upp med assessorer för att skapa en känsla, ett rum i rummet. Miljön är till stor hjälp då man vill skapa en känsla i bilden. Det skall inte bara se bra ut på bild, de skall också vara avslappnat att vistas där. De olika miljöerna i studion byts ofta och finns aldrig mer än sex månader. Vilka miljöer ni vill fotograferas i är ett viktigt val då färgerna skall passa ert hem. Ni väljer miljöer redan i samband med bokningen, men mer info om det får ni då.

För att få bilder där man samspelar, ser på varandra, skrattar naturligt tillsammans åt något så förbereder jag alltid fotograferingarna noga. Ni får svara på frågor innan fotograferingen och ni får små uppgifter på plats för att tänka på annat än att se in i kameran. Jag älskar bilder med värme och kärlek och det får man bäst när man ser på varandra. Det betyder såklart inte att ni inte får bilder där alla ser in i kameran, det betyder att mångfalden av bilderna inte är sådana. Är du som jag, som tycker känslan i bilden är viktigare än att alla ser in i kameran? Då tror jag vi kan skapa något bra ihop.

Personliga bilder

En föränderlig miljö som skapar möjligheter till personliga bilder. En fråga till dig, har du någon favoritfärg?

Har ditt barn någon speciell nalle, snutte eller är han/hon bara tokig i nappar?

Då barnen sakta växter och blir större byts intressen, mimik och favoritsaker ut. Ta vara på dina minnen och låt då “snuttenallarna” vara en del av fotograferingen. Tro mig, jag önskar jag tog fler bilder på mina barn med de där söndernötta nallarna som var sååå viktiga. Låt oss behålla minnet av barnens personliga saker.